Kedves Utasunk, Ismerősünk! Tisztel Érdeklődő!

 

Minden kaland egy apró lépéssel kezdődik és minden apró lépéssel egy újabb kaland veszi kezdetét.

 

Az MK-Travel Utazási Iroda 2018. évi utazási katalógusát tartja kezében, melyben elsősorban Kecskemétről induló autóbuszos kirándulások találhatóak.

A 2018-as évben a jól bevált klasszikus utazásaink mellett, újabb tájak, kalandok felé vesszük az irányt.

Jöjjenek, tegyük meg együtt a lépéseket, melyekből egy kaland, élmény, emlék fog kikerekedni!

Amikor hallunk egy dallamot, idézetet, látunk egy képet egy városról, szépséges tájról, felszikrázik egy gondolat, „De jó lenne átélni az élményt, ott lenni…” Azután visszazökkenünk a hétköznapokba. Kis idő elteltével újra „megtalál” minket az érzés…és egyre sürgetőbb a késztetés, valóra kell váltanunk, el kell mennünk a felolvasó estre, a koncertre, vagy arra a vidékre. Egyre erősebben hív minket az élmény, és megtesszük az első lépést. 

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a további lépések megtételében. Ön látja a célt, mi pedig elvisszük, MEGSZERVEZZÜK AZ UTAZÁST, nem lesz gondja a szállásra, étkezésre, teljes valójával ÁTÉLHETI A KALANDOT. Mesélünk Önnek történelemről, földrajzról, hallhatja a legendákat, elmerülhet a helyi gasztronómia világában, ismerkedhet a helyi kultúrával. Mi ott leszünk, és ha egy-egy lépésnél elbizonytalanodik, SEGÍTÜNK tovább haladni.

 

A  sok-sok lépés együttes megtétele után kikerekedik a közös kaland, mely egy lépéssel kezdődött.

 

Cégünk hivatalos formában végzi a tevékenységet, regisztrációs számmal rendelkezik, a felettes szervek folyamatos ellenőrzése alapján kapta/kapja működési engedélyét. A legfontosabb azonban, hogy a szakma szerelmesei vagyunk, a sikerélményt számunkra az utasok elégedettsége jelenti. A háttérmunkán túl mind a ketten az utasokkal együtt tesszük meg a kalandhoz vezető lépéseket, így azonnali visszajelzést kapunk munkánkról. Célunk:

 

Mindazt, amit szeretünk átadni, hogy Önök is megszerethessék, hisz aki utazik, megtanulja szeretni a világot. Hisszük, hogy a szeretet jobbá teszi a világot.

 

Katalógus letöltése

(Megtekintéséhez Acrobat Reader 5.0 vagy újabb verziója szükséges.)

Acrobat Reader letöltése

 

top